Met veel eieren

Eieren zijn een veelzijdig ingrediënt dat je op veel verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept gebruiken we eieren om een heerlijke omelet te maken. Deze omelet is een perfecte maaltijd voor elke dag, of als je gasten hebt. Het is eenvoudig te maken en heerlijk om te eten.

Ingrediënten:

– 4 eieren
– 2 eetlepels melk
– 1 eetlepel boter
– 1/4 theelepel zout
– 1/4 theelepel peper
– 1/4 kopje geraspte kaas
– 1/4 kopje gesneden ui

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 350 graden.

2. Klop de eieren in een kom en voeg de melk toe.

3. Voeg het zout en de peper toe en klop alles goed door elkaar.

4. Verwarm de boter in een koekenpan op middelhoog vuur.

5. Voeg de eiermengeling toe en bak de omelet aan beide kanten goudbruin.

6. Voeg de kaas en de ui toe en bak nog een paar minuten.

7. Leg de omelet op een ovenschaal en zet deze in de oven.

8. Bak de omelet in 10-15 minuten gaar.

9. Serveer de omelet warm met wat extra kaas en ui.

Eet smakelijk!

Met veel eieren

Geef een reactie

Schuiven naar boven