Met truffeltapenade

Truffeltapenade is een heerlijke, smaakvolle saus die gemaakt wordt met truffelolie, olijven, knoflook en kappertjes. Het is een perfecte manier om je gerechten een extra smaakboost te geven. Met dit recept kun je eenvoudig thuis je eigen truffeltapenade maken.

Ingrediënten:

– 200 gram zwarte olijven
– 2 eetlepels truffelolie
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels kappertjes
– 1 eetlepel citroensap
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwijder de pitjes uit de olijven en hak de olijven grof.

2. Doe de olijven, truffelolie, knoflook, kappertjes, citroensap, zout en peper in een keukenmachine en mix tot een gladde tapenade.

3. Breng de tapenade op smaak met extra zout en peper naar smaak.

4. Serveer de truffeltapenade bij je favoriete gerechten.

Met truffeltapenade

Geef een reactie

Schuiven naar boven