Met truffel

Truffel is een heerlijk ingrediënt dat veel smaak toevoegt aan een gerecht. Het is een luxe ingrediënt dat vaak wordt gebruikt in gerechten met een speciale touch. In dit recept maken we gebruik van truffel om een heerlijke maaltijd te creëren.

Ingrediënten:

– 200 gram truffel
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel balsamicoazijn
– 1 theelepel oregano
– 1 theelepel tijm
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Snij de truffel in kleine stukjes.

3. Meng de truffel met de knoflook, olijfolie, balsamicoazijn, oregano, tijm, zout en peper in een kom.

4. Verdeel het mengsel over een ovenschaal en zet de schaal in de oven.

5. Bak de truffel gedurende 15-20 minuten, of totdat de truffel goudbruin is.

6. Serveer de truffel met een salade of een andere bijgerecht naar keuze.

Met truffel

Geef een reactie

Schuiven naar boven