Met tomatensaus

Tomatensaus is een heerlijke basis voor veel gerechten. Het is eenvoudig te maken en kan worden gebruikt als basis voor veel verschillende gerechten. In dit recept leer je hoe je een heerlijke tomatensaus kunt maken die je kunt gebruiken voor allerlei gerechten.

Ingrediënten:

– 2 uien, gehakt
– 2 teentjes knoflook, gehakt
– 2 blikken tomatenblokjes
– 2 eetlepels tomatenpuree
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel suiker
– 1 theelepel oregano
– 1 theelepel basilicum
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur.

2. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui glazig is.

3. Voeg de tomatenblokjes, tomatenpuree, suiker, oregano, basilicum, zout en peper toe en roer goed.

4. Laat de saus op laag vuur sudderen tot de saus dikker wordt.

5. Breng op smaak met extra zout en peper.

6. Serveer de saus bij je favoriete gerechten.

Met tomatensaus

Geef een reactie

Schuiven naar boven