Met spatzle

Spätzle is een traditioneel Duits gerecht dat bestaat uit kleine, knapperige pasta-achtige stukjes. Het is een heerlijk, eenvoudig gerecht dat je kunt bereiden met een paar eenvoudige ingrediënten. In dit recept leer je hoe je Spätzle kunt maken met een paar eenvoudige ingrediënten.

Ingrediënten:

– 2 kopjes bloem

– 2 eieren

– 2 eetlepels olijfolie

– 1/2 theelepel zout

– 1/4 theelepel peper

– 1/4 kopje melk

– 2 eetlepels boter

Bereidingswijze:

1. Meng de bloem, eieren, olijfolie, zout en peper in een grote kom.

2. Voeg de melk toe en meng tot een glad deeg.

3. Breng een grote pan met water aan de kook.

4. Voeg de boter toe aan het deeg en meng goed.

5. Gebruik een Spätzle-maker of een kaasrasp om kleine stukjes deeg in het kokende water te drukken.

6. Kook de Spätzle gedurende 3-4 minuten of totdat ze gaar zijn.

7. Giet de Spätzle af en serveer met je favoriete saus.

Eet smakelijk!

Met spatzle

Geef een reactie

Schuiven naar boven