Met schouderkarbonade

Schouderkarbonade is een heerlijk stuk vlees dat je op verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept wordt de schouderkarbonade gebakken in de oven met een kruidige marinade. Het resultaat is een sappig stuk vlees met een heerlijke smaak.

Ingredi├źnten:

– 4 schouderkarbonades
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 eetlepels knoflook, fijngehakt
– 2 eetlepels paprikapoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Meng de olijfolie, knoflook, paprikapoeder, komijnpoeder, zout en peper in een kom.

3. Leg de schouderkarbonades in een ovenschaal en bestrijk ze met de marinade.

4. Bak de schouderkarbonades in de oven gedurende 25-30 minuten, of totdat ze gaar zijn.

5. Serveer de schouderkarbonades met je favoriete bijgerecht.

Met schouderkarbonade

Geef een antwoord

Schuiven naar boven