Met saucijzen

Saucijzen zijn een heerlijk en makkelijk te bereiden snack. Ze zijn een populaire keuze voor een snelle maaltijd of als bijgerecht. In dit recept leer je hoe je saucijzen kunt maken met een heerlijke, krokante korst. De saucijzen zijn gevuld met een mengsel van gehakt, ui, knoflook, kruiden en specerijen. Serveer de saucijzen met een frisse salade of een stukje brood. Geniet ervan!

Ingrediënten:

– 500 gram gehakt
– 1 ui, fijngehakt
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 1 eetlepel paprikapoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– 1 eetlepel olijfolie
– 1 pakje bladerdeeg

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook aan.

3. Voeg het gehakt toe en bak het gehakt rul.

4. Voeg de paprikapoeder, komijnpoeder, zout en peper toe en roer alles goed door elkaar.

5. Laat het gehaktmengsel afkoelen.

6. Rol het bladerdeeg uit en snijd het deeg in vierkanten.

7. Leg een theelepel gehaktmengsel op elk vierkant en vouw de vierkanten dubbel.

8. Leg de saucijzen op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in de oven gedurende 20 minuten.

9. Serveer de saucijzen warm met een frisse salade of een stukje brood.

Met saucijzen

Geef een reactie

Schuiven naar boven