Met runderlappen

Runderlappen zijn een heerlijk stuk vlees dat je op verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept gaan we de runderlappen bereiden met een heerlijke saus van knoflook, rode wijn en kruiden. De saus geeft de runderlappen een heerlijke smaak en maakt het een perfecte maaltijd. Dit recept is eenvoudig te maken en het resultaat is een heerlijke maaltijd.

Ingrediënten:

– 500 gram runderlappen

– 2 teentjes knoflook, geperst

– 2 eetlepels olijfolie

– 1/2 kopje rode wijn

– 1 eetlepel gedroogde oregano

– 1 eetlepel gedroogde tijm

– 1/2 theelepel zout

– 1/4 theelepel peper

– 1/4 kopje olijven, gehalveerd

– 1/4 kopje kappertjes

– 1/4 kopje tomatenblokjes

– 1/4 kopje gehakte peterselie

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de runderlappen in een ovenschaal en bestrijk ze met de knoflook en olijfolie.

3. Voeg de rode wijn, oregano, tijm, zout en peper toe en meng alles goed.

4. Voeg de olijven, kappertjes, tomatenblokjes en peterselie toe en meng alles goed.

5. Zet de ovenschaal in de oven en bak de runderlappen gedurende 25 minuten.

6. Haal de ovenschaal uit de oven en serveer de runderlappen met de saus.

Eet smakelijk!

Met runderlappen

Geef een reactie

Schuiven naar boven