Met rösti rondjes

Rösti rondjes zijn een heerlijke, krokante snack die je gemakkelijk thuis kunt maken. Ze zijn perfect als borrelhapje of als een lekkere lunch. In dit recept gebruiken we aardappelen, uien, eieren en kaas om de rösti rondjes te maken. Deze ingrediënten zorgen voor een heerlijke smaak en een knapperige textuur. Met dit recept kun je in een handomdraai een heerlijke snack maken.

Ingrediënten:

– 2 grote aardappelen
– 1 ui
– 2 eieren
– 2 eetlepels geraspte kaas
– 2 eetlepels olijfolie
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Schil de aardappelen en rasp ze fijn.

2. Snipper de ui en voeg deze toe aan de geraspte aardappelen.

3. Klop de eieren los en voeg deze toe aan de aardappelen en ui.

4. Voeg de geraspte kaas, olijfolie, zout en peper toe en meng alles goed door elkaar.

5. Verwarm een koekenpan met een laagje olie en voeg een lepel van het aardappelmengsel toe. Bak de rösti rondjes aan beide kanten goudbruin.

6. Serveer de rösti rondjes warm met een salade of andere bijgerechten.

Met rösti rondjes

Geef een reactie

Schuiven naar boven