Met rode currypasta

Rode currypasta is een heerlijke, pittige maaltijd die je in een mum van tijd klaar hebt. Het is een combinatie van kruiden, groenten en kip of vlees, die samen een smaakvolle maaltijd vormen. In dit recept gebruiken we rode currypasta, kip, paprika, ui, knoflook en kokosmelk om een heerlijke maaltijd te maken. Met deze ingrediënten kun je een heerlijke rode currypasta maken die je in een mum van tijd klaar hebt.

Ingrediënten:

– 2 eetlepels rode currypasta

– 500 gram kipfilet, in blokjes gesneden

– 1 paprika, in blokjes gesneden

– 1 ui, in dunne ringen gesneden

– 2 teentjes knoflook, fijngehakt

– 1 blik kokosmelk

– Olijfolie

– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olie in een grote pan en voeg de kipblokjes toe. Bak de kip aan beide kanten goudbruin.

2. Voeg de ui, knoflook en paprika toe en bak nog een paar minuten mee.

3. Voeg de rode currypasta toe en roer goed door.

4. Voeg de kokosmelk toe en laat het geheel 10 minuten zachtjes koken.

5. Breng op smaak met zout en peper.

6. Serveer de rode currypasta met rijst of naanbrood.

Met rode currypasta

Geef een reactie

Schuiven naar boven