Met peultjes en champignons

Dit recept is een heerlijke combinatie van peultjes en champignons. De peultjes geven een frisse smaak aan het gerecht, terwijl de champignons een knapperige textuur toevoegen. Het is een eenvoudig gerecht dat in slechts een paar minuten klaar is. Het is een perfecte maaltijd voor een drukke weekavond.

Ingrediënten:

– 500 gram peultjes
– 500 gram champignons
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Was de peultjes en champignons en snijd ze in stukjes.

3. Leg de peultjes en champignons op een bakplaat en besprenkel met olijfolie.

4. Bestrooi met knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper.

5. Rooster de peultjes en champignons in de oven gedurende 15-20 minuten.

6. Serveer warm.

Met peultjes en champignons

Geef een reactie

Schuiven naar boven