Met pangasiusfilet

Pangasiusfilet is een heerlijke, milde vis die perfect is voor een snelle en gezonde maaltijd. In dit recept wordt de pangasiusfilet gebakken in een kruidige marinade en geserveerd met een frisse salade. Het is een eenvoudig en smakelijk gerecht dat iedereen zal waarderen.

Ingrediënten:

– 2 pangasiusfilets
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel zout
– 1/2 theelepel peper
– 1/4 kopje citroensap
– 1/4 kopje olijfolie

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de pangasiusfilets op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Meng de knoflookpoeder, paprikapoeder, komijnpoeder, zout en peper in een kom.

4. Voeg het citroensap en de olijfolie toe en meng alles goed.

5. Bestrijk de pangasiusfilets met de marinade en zet de bakplaat in de oven.

6. Bak de pangasiusfilets gedurende 15-20 minuten, of totdat de vis gaar is.

7. Serveer de pangasiusfilets met een frisse salade.

Met pangasiusfilet

Geef een reactie

Schuiven naar boven