Met pangafilet

Pangafilet is een heerlijk gerecht dat je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een lekker, gezond en veelzijdig gerecht dat je op verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept gebruiken we pangafilet, wat een heerlijke, milde smaak heeft. We combineren het met knapperige groenten, een pittige saus en een knapperige korst. Dit gerecht is een geweldige manier om je dagelijkse portie vis te eten.

Ingrediënten:

– 4 pangafilets
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 ui, fijngesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngesneden
– 1 rode paprika, in blokjes
– 1 groene paprika, in blokjes
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel korianderpoeder
– 1 theelepel zout
– 1/2 theelepel peper
– 1/4 kopje tomatensaus
– 1/4 kopje olijven, in plakjes
– 1/4 kopje kappertjes
– 1/4 kopje pijnboompitten

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui glazig is.

3. Voeg de paprika’s toe en bak nog een paar minuten.

4. Voeg de kruiden toe en bak nog een paar minuten.

5. Voeg de tomatensaus, olijven, kappertjes en pijnboompitten toe en roer goed door.

6. Leg de pangafilets in een ovenschaal en giet de saus erover.

7. Bak de pangafilets in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de vis gaar is.

8. Serveer de pangafilet met de saus en knapperige groenten.

Met pangafilet

Geef een reactie

Schuiven naar boven