Met paddestoelen

Paddestoelen zijn een heerlijke en veelzijdige ingrediënt die je in veel verschillende gerechten kunt verwerken. In dit recept maken we een heerlijke paddestoelenmaaltijd met een knapperige korst. We gebruiken een mix van verschillende paddestoelen, wat de maaltijd een heerlijke smaak geeft. De knapperige korst maakt het gerecht af en geeft het een lekkere crunch. Dit recept is een eenvoudige maar smakelijke maaltijd die je in een handomdraai klaar hebt.

Ingrediënten:

– 500 gram gemengde paddestoelen

– 2 eetlepels olijfolie

– 2 teentjes knoflook, geperst

– 1 theelepel gedroogde oregano

– 1 theelepel gedroogde tijm

– 1 theelepel zout

– 1/2 theelepel peper

– 1/2 kopje paneermeel

– 1/4 kopje geraspte Parmezaanse kaas

– 2 eetlepels boter

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verdeel de paddestoelen over een bakplaat en besprenkel met olijfolie.

3. Voeg de knoflook, oregano, tijm, zout en peper toe en meng goed.

4. Rooster de paddestoelen in de oven gedurende 15 minuten.

5. Meng in een kom de paneermeel, Parmezaanse kaas en boter.

6. Verdeel het paneermeelmengsel over de geroosterde paddestoelen.

7. Bak de paddestoelen nogmaals in de oven gedurende 10 minuten, of totdat de korst goudbruin is.

8. Serveer de paddestoelen warm.

Met paddestoelen

Geef een reactie

Schuiven naar boven