Met mais

Mais is een veelzijdig ingrediënt dat in veel verschillende gerechten kan worden gebruikt. In dit recept maken we een heerlijke maïs-salade met een frisse, zomerse smaak. De salade is eenvoudig te maken en is een perfecte bijgerecht voor een barbecue of een picknick. Het is ook een lekkere manier om de restjes maïs te gebruiken die je misschien nog in de koelkast hebt staan.

Ingrediënten:

– 2 kopjes gekookte maïs
– 1/2 kopje gesneden rode ui
– 1/2 kopje gesneden rode paprika
– 1/4 kopje gehakte koriander
– 1/4 kopje olijfolie
– 2 eetlepels citroensap
– 1/2 theelepel zout

Bereidingswijze:

1. Doe de maïs, rode ui, rode paprika en koriander in een grote kom.

2. Voeg de olijfolie, citroensap en zout toe en meng alles goed.

3. Laat de salade minstens een uur staan zodat de smaken goed kunnen intrekken.

4. Serveer de salade koud of op kamertemperatuur.

Met mais

Geef een reactie

Schuiven naar boven