Met koolrabi

Koolrabi is een heerlijke groente die je op veel verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept wordt koolrabi gebakken met knoflook, ui en kruiden, waardoor het een heerlijke, smaakvolle maaltijd wordt. Het is een eenvoudig recept dat je in een mum van tijd klaar hebt.

Ingrediënten:

– 2 koolrabi, geschild en in blokjes gesneden

– 2 teentjes knoflook, fijngehakt

– 1 ui, fijngehakt

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 theelepel komijnpoeder

– 1 theelepel paprikapoeder

– 1 theelepel zout

– 1/2 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Doe de koolrabi, knoflook, ui, olijfolie, komijnpoeder, paprikapoeder, zout en peper in een ovenschaal. Roer alles goed door elkaar.

3. Zet de ovenschaal in de oven en bak de koolrabi gedurende 25-30 minuten, of totdat de koolrabi gaar is.

4. Serveer de gebakken koolrabi met wat extra olijfolie en wat vers gehakte kruiden.

Eet smakelijk!

Met koolrabi

Geef een reactie

Schuiven naar boven