Met knolselderij

Knolselderij is een veelzijdige groente die je op verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept wordt knolselderij gebakken met knoflook, ui en kruiden. Het resultaat is een heerlijke, smaakvolle bijgerecht dat je bij elke maaltijd kunt serveren. Dit recept is eenvoudig te maken en heeft een korte bereidingstijd. Geniet ervan!

Ingrediënten:

– 1 knolselderij, in plakjes gesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 1 ui, fijngehakt
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verdeel de knolselderijplakjes over een ovenschaal.

3. Voeg de knoflook, ui, olijfolie, paprikapoeder, komijnpoeder, zout en peper toe en meng alles goed.

4. Bak de knolselderij in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat de plakjes goudbruin en gaar zijn.

5. Serveer de knolselderij warm als bijgerecht.

Met knolselderij

Geef een reactie

Schuiven naar boven