Knakworst met aardappelpuree is een heerlijk en eenvoudig gerecht dat je in een mum van tijd op tafel hebt staan. Het is een klassieker die iedereen kent en waar iedereen van houdt. De knakworst wordt geserveerd met een heerlijke aardappelpuree en een frisse salade. Dit recept is een echte aanrader voor een gezellige avond met vrienden of familie.
Ingrediënten:
– 4 knakworsten
– 1 kilo aardappelen
– 2 eetlepels boter
– 2 eetlepels melk
– 1 eetlepel zout
– 1 eetlepel peper
– 1 eetlepel paprikapoeder
– 1 eetlepel knoflookpoeder
Bereidingswijze:
1. Schil de aardappelen en kook ze in een pan met water en zout.
2. Bak de knakworsten in een koekenpan totdat ze goudbruin zijn.
3. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn met de boter, melk, zout, peper, paprikapoeder en knoflookpoeder.
4. Serveer de knakworsten met de aardappelpuree en een frisse salade.