Met kippenlevertjes

Kippenlevertjes zijn een heerlijk en makkelijk gerecht om te maken. Ze zijn lekker, voedzaam en kunnen op verschillende manieren worden bereid. In dit recept worden de kippenlevertjes gebakken in een pan met wat olie, knoflook, ui, paprika en tomaten. De kippenlevertjes worden geserveerd met een frisse salade en een knapperig stukje brood. Dit recept is een geweldige manier om kippenlevertjes te bereiden en is een geweldige maaltijd voor het hele gezin.

Ingrediënten:

– 500 gram kippenlevertjes
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 ui, gesnipperd
– 1 rode paprika, in blokjes
– 1 blik tomatenblokjes
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.

2. Voeg de knoflook, ui, paprika en tomatenblokjes toe en bak deze ongeveer 5 minuten.

3. Voeg de kippenlevertjes toe en bak deze ongeveer 10 minuten, of totdat ze gaar zijn.

4. Breng op smaak met zout en peper.

5. Serveer de kippenlevertjes met een frisse salade en een knapperig stukje brood.

Met kippenlevertjes

Geef een reactie

Schuiven naar boven