Met kippenbouten

Kippenbouten zijn een heerlijke en makkelijke manier om een smakelijke maaltijd te bereiden. In dit recept worden de kippenbouten gebakken in een kruidige marinade, waardoor ze een heerlijke smaak krijgen. De kippenbouten worden geserveerd met een frisse salade en een knapperige aardappelpuree. Dit recept is een geweldige manier om een gezonde en smakelijke maaltijd te bereiden.

Ingrediënten:

– 4 kippenbouten
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 eetlepels knoflookpoeder
– 2 eetlepels paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de kippenbouten in een ovenschaal.

3. Meng de olijfolie, knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper in een kom.

4. Bestrijk de kippenbouten met de marinade.

5. Bak de kippenbouten in de oven gedurende 25-30 minuten, of totdat ze gaar zijn.

6. Serveer de kippenbouten met een frisse salade en knapperige aardappelpuree.

Met kippenbouten

Geef een reactie

Schuiven naar boven