Met kastanjechampignons

Kastanjechampignons zijn een heerlijke manier om een smaakvolle maaltijd te bereiden. Deze champignons hebben een stevige, knapperige textuur en een aangename, nootachtige smaak. In dit recept combineer je de kastanjechampignons met knoflook, ui, paprika en kruiden om een smaakvolle maaltijd te creëren. Serveer de kastanjechampignons met rijst of pasta voor een heerlijke maaltijd.

Ingrediënten:

– 500 gram kastanjechampignons
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 ui, gesnipperd
– 1 rode paprika, in blokjes
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel oregano
– 1 theelepel tijm
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verdeel de kastanjechampignons over een ovenschaal en voeg de knoflook, ui, paprika, olijfolie, oregano, tijm, zout en peper toe. Meng alles goed door elkaar.

3. Zet de ovenschaal in de oven en bak de kastanjechampignons gedurende 20-25 minuten.

4. Serveer de kastanjechampignons met rijst of pasta.

Met kastanjechampignons

Geef een reactie

Schuiven naar boven