Met kabeljauw

Kabeljauw is een heerlijke vis die je op veel verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept laten we je zien hoe je een heerlijke kabeljauw kunt maken met een knapperige korst en een sappig, smaakvol vlees. We gebruiken een combinatie van kruiden en citroen om de vis een heerlijke smaak te geven. Dit recept is eenvoudig te maken en het resultaat is een heerlijke maaltijd die je hele gezin zal waarderen.

Ingrediënten:

– 2 kabeljauwfilets
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel citroensap
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de kabeljauwfilets op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Meng de citroensap, knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper in een kom en meng goed.

4. Bestrijk de kabeljauwfilets met het kruidenmengsel.

5. Bak de kabeljauwfilets in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat het vlees gaar is.

6. Serveer de kabeljauw met een salade of groenten naar keuze.

Met kabeljauw

Geef een reactie

Schuiven naar boven