Met hamlappen

Hamlappen met kruidenboter is een heerlijk en eenvoudig gerecht dat je in een handomdraai kunt maken. Het is een perfecte maaltijd voor een drukke weekavond, omdat het zo snel klaar is. De hamlappen worden gebakken in een kruidenboter, waardoor ze een heerlijke smaak krijgen. Dit recept is voor 4 personen.

Ingrediënten:

– 4 hamlappen
– 4 eetlepels kruidenboter
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de hamlappen op een bakplaat en bestrijk ze met de kruidenboter.

3. Bestrooi de hamlappen met zout en peper.

4. Bak de hamlappen in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat ze gaar zijn.

5. Serveer de hamlappen met een salade of aardappelpuree.

Eet smakelijk!

Met hamlappen

Geef een reactie

Schuiven naar boven