Met hamlappen en champignons

Dit is een heerlijk recept voor hamlappen en champignons. Het is een eenvoudig gerecht dat je in een mum van tijd klaar hebt. De hamlappen worden gebakken in een pan met wat olie en de champignons worden gebakken in een andere pan. De hamlappen en champignons worden vervolgens samen met wat kruiden en saus geserveerd. Dit is een heerlijk gerecht dat je met gemak kunt maken.

Ingrediënten:

– 4 hamlappen
– 500 gram champignons
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 eetlepels boter
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel oregano
– 1 theelepel tijm
– 1 eetlepel Worcestersaus
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de hamlappen aan beide kanten goudbruin.

3. Verwarm de boter in een andere koekenpan en bak de champignons aan beide kanten goudbruin.

4. Voeg de knoflookpoeder, paprikapoeder, oregano, tijm, Worcestersaus, zout en peper toe aan de hamlappen en champignons en roer goed door.

5. Leg de hamlappen en champignons in een ovenschaal en zet de schaal in de oven. Bak de hamlappen en champignons in ongeveer 15 minuten gaar.

6. Serveer de hamlappen en champignons met wat extra Worcestersaus en geniet ervan!

Met hamlappen en champignons

Geef een reactie

Schuiven naar boven