Met gevulde pasta

Gevulde pasta is een heerlijk en veelzijdig gerecht dat je op verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept gebruiken we gevulde pasta, gevuld met een heerlijke kaas-spinazie-vulling. Deze gevulde pasta is een perfecte maaltijd voor een avondje thuis met vrienden of familie. Het is eenvoudig te bereiden en heerlijk om te eten.

Ingrediënten:

– 500 gram gevulde pasta
– 2 uien, fijngesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngesneden
– 2 eetlepels olijfolie
– 200 gram spinazie, fijngesneden
– 200 gram ricotta
– 100 gram geraspte kaas
– 1 eetlepel oregano
– 1 eetlepel basilicum
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Breng een grote pan met water aan de kook en kook de gevulde pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook op middelhoog vuur tot ze zacht zijn.

4. Voeg de spinazie toe en bak nog een paar minuten.

5. Voeg de ricotta, kaas, oregano, basilicum, zout en peper toe en roer goed door.

6. Voeg de gekookte pasta toe en meng alles goed door elkaar.

7. Verdeel de pasta over een ovenschaal en strooi er nog wat extra kaas over.

8. Bak de pasta in de oven gedurende 20-25 minuten, of tot de bovenkant goudbruin is.

9. Serveer de gevulde pasta direct.

Met gevulde pasta

Geef een reactie

Schuiven naar boven