Met gerookte forel

Gerookte forel is een heerlijke manier om vis te bereiden. Het is een eenvoudig recept dat een heerlijke smaak en textuur aan de vis geeft. Het is een geweldige manier om vis te serveren als een hoofdgerecht of als een bijgerecht. In dit recept wordt de forel gerookt met een combinatie van kruiden en specerijen, waardoor het een heerlijke smaak krijgt.

Ingrediënten:

– 2 forellenfilets
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel korianderpoeder
– 1 theelepel gedroogde oregano
– 1 theelepel gedroogde tijm

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de forellenfilets op een bakplaat en besprenkel ze met olijfolie.

3. Meng alle kruiden en specerijen in een kom en strooi het mengsel over de forellenfilets.

4. Bak de forellenfilets in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de vis gaar is.

5. Serveer de gerookte forel met een salade of aardappelpuree.

Met gerookte forel

Geef een reactie

Schuiven naar boven