Met gehakt

Dit recept voor gehakt is een heerlijke, eenvoudige maaltijd die je in een mum van tijd op tafel hebt staan. Het is een geweldige manier om een lekkere maaltijd te maken met een minimum aan ingrediënten. Je kunt het gehakt gebruiken als basis voor een heerlijke pasta, salade of pizza. Het is ook een geweldige manier om een gezonde maaltijd te maken met een minimum aan ingrediënten.

Ingrediënten:

– 500 gram gehakt
– 1 ui, fijngesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngesneden
– 1 eetlepel olijfolie
– 1 eetlepel tomatenpuree
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel oregano
– 1 theelepel basilicum
– 1/2 theelepel zout
– 1/4 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.

2. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui glazig is.

3. Voeg het gehakt toe en bak tot het gaar is.

4. Voeg de tomatenpuree, paprikapoeder, oregano, basilicum, zout en peper toe en roer goed door.

5. Laat het gehakt nog 5-10 minuten zachtjes koken.

6. Serveer het gehakt met je favoriete groenten of aardappelen.

Met gehakt

Geef een reactie

Schuiven naar boven