Met gedroogde tomaten

Met gedroogde tomaten kun je een heerlijke maaltijd maken. Deze tomaten hebben een intense smaak en zijn een lekkere aanvulling op veel gerechten. In dit recept maken we een heerlijke pasta met gedroogde tomaten. Het is een eenvoudig gerecht dat je in een mum van tijd op tafel hebt staan. Geniet ervan!

Ingrediënten:

– 250 gram pasta
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 1 ui, fijngehakt
– 1 blik gedroogde tomaten, in stukjes
– 1 theelepel oregano
– 1 theelepel basilicum
– 1/2 theelepel zout
– 1/4 theelepel peper
– 1/4 kopje geraspte Parmezaanse kaas

Bereidingswijze:

1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook en ui toe en bak tot de ui glazig is.

3. Voeg de gedroogde tomaten, oregano, basilicum, zout en peper toe en bak nog een paar minuten.

4. Voeg de gekookte pasta toe en roer goed door.

5. Verdeel de pasta over twee borden en bestrooi met de Parmezaanse kaas.

6. Serveer direct.

Met gedroogde tomaten

Geef een reactie

Schuiven naar boven