Met garnalen en pasta

Dit recept is een heerlijke combinatie van pasta en garnalen. De saus is een mix van knoflook, olijfolie, citroensap en verse kruiden. De pasta is gekookt al dente en de garnalen zijn gebakken in olijfolie. Het resultaat is een smaakvolle maaltijd die perfect is voor een avondmaaltijd.

Ingrediënten:

– 500 gram pasta

– 500 gram garnalen

– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 eetlepels citroensap
– 1 theelepel verse oregano
– 1 theelepel verse basilicum
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe en bak deze 1 minuut.

3. Voeg de garnalen toe en bak deze 2-3 minuten.

4. Voeg het citroensap, oregano, basilicum, zout en peper toe en roer goed.

5. Voeg de gekookte pasta toe en roer goed.

6. Laat de pasta en garnalen nog 2-3 minuten bakken.

7. Serveer de pasta met garnalen direct.

Met garnalen en pasta

Geef een reactie

Schuiven naar boven