Met eidooiers

Met eidooiers kun je een heerlijke, romige maaltijd maken. In dit recept gebruiken we eidooiers om een smakelijke saus te maken die je kunt serveren met pasta of andere gerechten. We gebruiken ook knoflook, ui, room en Parmezaanse kaas om de saus extra smaak te geven. Met dit recept kun je een heerlijke maaltijd maken die je hele gezin zal waarderen.

Ingrediënten:

– 4 eidooiers
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 ui, fijngehakt
– 1/2 kopje room
– 1/2 kopje Parmezaanse kaas, geraspt
– 2 eetlepels olijfolie
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.

2. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui zacht is.

3. Voeg de eidooiers toe en klop lichtjes met een garde.

4. Voeg de room toe en kook op lage temperatuur tot de saus begint te binden.

5. Voeg de Parmezaanse kaas toe en kook nog een paar minuten.

6. Breng op smaak met zout en peper.

7. Serveer de saus met pasta of andere gerechten.

Met eidooiers

Geef een reactie

Schuiven naar boven