Met chorizo worst

Chorizo worst is een heerlijke Spaanse worst die een heerlijke smaak heeft. Het is een perfecte manier om je maaltijd een smaakvolle boost te geven. In dit recept zal ik je laten zien hoe je een heerlijke chorizo worst kunt maken.

Ingrediënten:

– 500 gram chorizo worst
– 2 uien, gesnipperd
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 rode paprika, in blokjes
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel oregano
– 1 theelepel tijm
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de uien en knoflook toe. Bak de uien en knoflook tot ze zacht zijn.

3. Voeg de paprika toe en bak nog een paar minuten.

4. Voeg de chorizo worst toe en bak tot de worst gaar is.

5. Voeg de kruiden toe en roer goed door.

6. Verdeel de chorizo worst over een ovenschaal en zet de schaal in de oven. Bak de chorizo worst gedurende 15-20 minuten.

7. Serveer de chorizo worst met wat rijst of aardappelen. Geniet ervan!

Met chorizo worst

Geef een reactie

Schuiven naar boven