Met cherrytomaten

Cherrytomaten zijn een heerlijke en gezonde snack. Ze zijn lekker zoet en hebben een heerlijke smaak. In dit recept gebruiken we cherrytomaten om een heerlijke salade te maken. De salade is eenvoudig te maken en heeft een frisse smaak. Het is een perfecte salade om bij een barbecue of als lunch te serveren.

Ingrediënten:

– 500 gram cherrytomaten
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel balsamicoazijn
– 1 eetlepel verse basilicum, fijngehakt
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de cherrytomaten op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Rooster de cherrytomaten in de oven gedurende 15 minuten.

4. Haal de cherrytomaten uit de oven en laat ze afkoelen.

5. Doe de cherrytomaten in een kom en voeg de knoflook, balsamicoazijn, basilicum, zout en peper toe.

6. Meng alles goed door elkaar.

7. Serveer de salade direct of laat de salade afkoelen in de koelkast.

Eet smakelijk!

Met cherrytomaten

Geef een reactie

Schuiven naar boven