Met aardappel anders

Aardappel is een veelzijdig ingrediënt dat je op veel verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept maken we gebakken aardappelen met knoflook en kruiden. De knoflook en kruiden geven de aardappelen een heerlijke smaak en aroma. De aardappelen zijn heerlijk als bijgerecht of als hoofdgerecht met een salade. Dit recept is eenvoudig te maken en het resultaat is een heerlijke maaltijd.

Ingrediënten:

– 4 grote aardappelen, geschild en in blokjes gesneden
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel gedroogde oregano
– 1 theelepel gedroogde tijm
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Doe de aardappelblokjes in een ovenschaal en voeg de knoflook, olijfolie, paprikapoeder, oregano, tijm, zout en peper toe. Meng alles goed door elkaar.

3. Zet de ovenschaal in de oven en bak de aardappelen gedurende 25-30 minuten, of totdat ze gaar zijn.

4. Serveer de gebakken aardappelen met een salade of als bijgerecht.

Met aardappel anders

Geef een reactie

Schuiven naar boven