Marmite

Marmite is een veelzijdige smaakmaker die je in veel verschillende gerechten kunt gebruiken. Het is een zoutige, donkerbruine pasta die gemaakt is van gistextract en is een favoriet bij veel mensen. In dit recept gebruiken we marmite om een heerlijke, smaakvolle pasta te maken.

Ingrediënten:

– 500 gram pasta
– 2 eetlepels marmite
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 ui, gesnipperd
– 1 blik tomatenblokjes
– 1 theelepel oregano
– 1 theelepel basilicum
– 1 theelepel paprikapoeder
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de knoflook, ui en marmite toe. Bak deze ingrediënten ongeveer 5 minuten op middelhoog vuur.

3. Voeg de tomatenblokjes, oregano, basilicum en paprikapoeder toe en roer goed door. Laat de saus nog 5 minuten zachtjes koken.

4. Voeg de gekookte pasta toe aan de saus en roer goed door. Breng op smaak met zout en peper.

5. Serveer de pasta meteen.

Marmite

Geef een reactie

Schuiven naar boven