Makkelijk puntpaprika

Puntpaprika is een heerlijk en makkelijk gerecht om te maken. Het is een gezonde en smakelijke maaltijd die je in een mum van tijd op tafel kunt zetten. In dit recept gebruiken we puntpaprika, uien, knoflook, tomaten, paprikapoeder en olijfolie om een heerlijke maaltijd te maken. De ingrediënten zijn eenvoudig te vinden en het gerecht is binnen een half uur klaar. Dit recept is een geweldige manier om je familie te verrassen met een gezonde en smakelijke maaltijd.

Ingrediënten:

– 4 puntpaprika’s
– 1 ui, fijngesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngesneden
– 2 tomaten, in blokjes gesneden
– 1 theelepel paprikapoeder
– 2 eetlepels olijfolie

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Snijd de puntpaprika’s in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten.

3. Leg de puntpaprika’s in een ovenschaal en bestrijk ze met olijfolie.

4. Voeg de ui, knoflook, tomaten en paprikapoeder toe en meng alles goed.

5. Zet de ovenschaal in de oven en bak de puntpaprika’s gedurende 20 minuten.

6. Serveer de puntpaprika’s warm met wat extra olijfolie.

Eet smakelijk!

Makkelijk puntpaprika

Geef een reactie

Schuiven naar boven