Magret de canard

Magret de canard is een Franse delicatesse die wordt bereid met een eendenborst. Deze eendenborst wordt gekookt met een kruidige saus en is een heerlijke maaltijd. In dit recept leer je hoe je deze Franse delicatesse kunt maken. Je hebt nodig:

– 2 eendenborsten
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel knoflookpoeder
– 1 theelepel tijm
– 1 theelepel rozemarijn
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de eendenborsten op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Bestrooi de eendenborsten met knoflookpoeder, tijm, rozemarijn, zout en peper.

4. Bak de eendenborsten in de oven gedurende 20 minuten.

5. Haal de eendenborsten uit de oven en laat ze 5 minuten rusten.

6. Serveer de magret de canard met een salade of aardappelpuree.

Eet smakelijk!

Magret de canard

Geef een reactie

Schuiven naar boven