Macaroni

Macaroni met kaas is een klassiek gerecht dat al generaties lang wordt gegeten. Het is een eenvoudig en smakelijk gerecht dat je met weinig ingrediënten kunt maken. In dit recept leer je hoe je een heerlijke macaroni met kaas kunt maken.

Ingrediënten:

– 500 gram macaroni
– 500 ml melk
– 2 eetlepels boter
– 2 eetlepels bloem
– 200 gram geraspte kaas
– 1 theelepel mosterd
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de melk in een pan.

3. Smelt de boter in een andere pan en voeg de bloem toe. Roer goed tot het een glad mengsel is.

4. Voeg de verwarmde melk toe aan het boter-bloemmengsel en roer goed.

5. Voeg de geraspte kaas, mosterd, zout en peper toe en roer goed.

6. Voeg de gekookte macaroni toe aan het kaasmengsel en roer goed.

7. Verwarm het gerecht op laag vuur tot het warm is.

8. Serveer de macaroni met kaas warm.

Macaroni

Geef een reactie

Schuiven naar boven