Macaroni met gehakt

Macaroni met gehakt is een heerlijk en eenvoudig gerecht dat je in een mum van tijd op tafel hebt staan. Het is een heerlijke combinatie van macaroni, gehakt, tomatensaus en kaas. Het is een gerecht dat heerlijk smaakt en dat iedereen kan maken. Hieronder volgt het recept voor macaroni met gehakt.

Ingrediënten:

– 500 gram macaroni
– 500 gram gehakt
– 1 ui, fijngesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngesneden
– 1 blik tomatenblokjes
– 1 blik tomatensaus
– 1 theelepel oregano
– 1 theelepel basilicum
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– 100 gram geraspte kaas

Bereidingswijze:

1. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verhit een koekenpan en bak het gehakt samen met de ui en knoflook.

3. Voeg de tomatenblokjes, tomatensaus, oregano, basilicum, paprikapoeder, zout en peper toe en laat het geheel 10 minuten zachtjes koken.

4. Voeg de gekookte macaroni toe en meng alles goed door elkaar.

5. Verdeel het macaroni-gehaktmengsel over 4 ovenvaste schaaltjes en bestrooi met de geraspte kaas.

6. Zet de schaaltjes in een voorverwarmde oven van 180 graden en bak de macaroni met gehakt in ongeveer 20 minuten gaar.

7. Serveer de macaroni met gehakt direct uit de oven.

Macaroni met gehakt

Geef een reactie

Schuiven naar boven