Macaroni gehakt

Macaroni gehakt is een heerlijk en eenvoudig gerecht dat je in een mum van tijd klaar hebt. Het is een perfecte maaltijd voor een drukke weekavond, omdat het zo snel en gemakkelijk te bereiden is. Met een paar ingrediënten en een paar eenvoudige stappen kun je een heerlijke maaltijd maken die iedereen zal smaken. Hieronder volgt het recept voor macaroni gehakt.

Ingrediënten:

– 500 gram macaroni
– 500 gram gehakt
– 1 ui, fijngesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngesneden
– 1 blik tomatenblokjes
– 1 theelepel oregano
– 1 theelepel basilicum
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– 2 eetlepels olijfolie

Bereidingswijze:

1. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze glazig zijn.

3. Voeg het gehakt toe en bak het gehakt tot het gaar is.

4. Voeg de tomatenblokjes, oregano, basilicum, paprikapoeder, zout en peper toe en roer alles goed door elkaar. Laat het geheel 5 minuten zachtjes koken.

5. Voeg de gekookte macaroni toe en roer alles goed door elkaar. Laat het geheel nog 5 minuten zachtjes koken.

6. Serveer de macaroni gehakt meteen.

Macaroni gehakt

Geef een reactie

Schuiven naar boven