Macaroni and cheese

Macaroni and cheese is een klassiek comfort food dat iedereen kent en waar iedereen van houdt. Het is een eenvoudig gerecht dat je met weinig ingrediënten kunt maken. Met dit recept kun je een heerlijke macaroni and cheese maken die je helemaal naar je zin maakt.

Ingrediënten:

– 500 gram macaroni
– 500 ml melk
– 2 eetlepels bloem
– 2 eetlepels boter
– 2 eetlepels mosterd
– 200 gram geraspte kaas
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de melk in een pan op middelhoog vuur.

3. Voeg de bloem, boter, mosterd, zout en peper toe aan de melk en roer goed.

4. Laat het mengsel 5 minuten koken, roer regelmatig.

5. Voeg de geraspte kaas toe en roer totdat de kaas is gesmolten.

6. Voeg de macaroni toe aan het kaasmengsel en roer goed.

7. Verwarm het gerecht nog 5 minuten en serveer.

Eet smakelijk!

Macaroni and cheese

Geef een reactie

Schuiven naar boven