Luchtige wafel

Luchtige wafels zijn een heerlijk ontbijt of tussendoortje. Ze zijn licht en luchtig, en heerlijk met een laagje boter of jam. In dit recept leer je hoe je een perfecte luchtige wafel maakt.

Ingrediënten:

– 2 kopjes bloem
– 2 theelepels bakpoeder
– 1/2 theelepel zout
– 2 eieren
– 1 kopje melk
– 1/4 kopje boter, gesmolten
– 1 theelepel vanille-extract

Instructies:

1. Verwarm de wafelijzer.

2. Meng in een grote kom de bloem, bakpoeder en zout.

3. Klop in een andere kom de eieren, melk, gesmolten boter en vanille-extract.

4. Voeg de natte ingrediënten toe aan de droge ingrediënten en meng tot een glad beslag.

5. Vet het wafelijzer in met wat boter.

6. Giet een klein beetje beslag in het wafelijzer en bak de wafel tot hij goudbruin is.

7. Herhaal dit met de rest van het beslag.

8. Serveer de luchtige wafels warm met boter of jam. Geniet ervan!

Luchtige wafel

Geef een reactie

Schuiven naar boven