Linguine

Linguine met knoflook en peterselie is een heerlijke, eenvoudige maaltijd die je in een mum van tijd klaar hebt. De knoflook en peterselie geven de pasta een heerlijke smaak en de olijfolie zorgt voor een romige textuur. Dit recept is een geweldige manier om een snelle maaltijd te maken die heerlijk smaakt.

Ingrediënten:

– 400 gram linguine
– 4 teentjes knoflook, gehakt
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 eetlepels peterselie, gehakt
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Breng een grote pan met water aan de kook. Voeg wat zout toe en kook de linguine volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe en bak deze 1-2 minuten, of totdat de knoflook lichtbruin is.

3. Voeg de gekookte linguine toe aan de pan met knoflook en olijfolie. Roer alles goed door elkaar en laat het nog 2-3 minuten bakken.

4. Voeg de peterselie toe en breng op smaak met zout en peper. Roer alles goed door elkaar en serveer direct.

Linguine

Geef een reactie

Schuiven naar boven