Lever

Lever met uien is een heerlijk, smaakvol gerecht dat eenvoudig te bereiden is. Het is een klassieker uit de Franse keuken en een geweldige manier om de smaak van lever te combineren met de zoetheid van uien. Dit recept is een eenvoudige manier om een heerlijke maaltijd te bereiden die zowel gezond als lekker is.

Ingrediënten:

– 500 gram lever
– 2 uien
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 teentjes knoflook
– 1 theelepel tijm
– 1 theelepel rozemarijn
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Snijd de lever in kleine stukjes en leg deze in een ovenschaal.

3. Snijd de uien in dunne plakjes en voeg deze toe aan de ovenschaal.

4. Voeg de olijfolie, knoflook, tijm, rozemarijn, zout en peper toe en meng alles goed door elkaar.

5. Zet de ovenschaal in de oven en bak het gerecht gedurende 25 minuten.

6. Serveer de lever met uien warm met een salade of aardappelpuree.

Lever

Geef een reactie

Schuiven naar boven