Lassie risotto

Lassie risotto is een heerlijke Italiaanse maaltijd die gemakkelijk te maken is. Het is een klassieke risotto met een twist, gemaakt met lassie, een soort rijst die veel voorkomt in de Italiaanse keuken. Deze lassie risotto is een heerlijke, smaakvolle maaltijd die je in een mum van tijd klaar hebt.

Ingrediënten:

– 500 gram lassie
– 1 ui, fijngehakt
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 liter kippenbouillon
– 200 gram geraspte Parmezaanse kaas
– 2 eetlepels verse peterselie, fijngehakt
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een grote pan en fruit de ui en knoflook aan.

2. Voeg de lassie toe en roer goed om.

3. Voeg de kippenbouillon toe en breng aan de kook.

4. Laat de risotto ongeveer 20 minuten zachtjes koken, of totdat de lassie gaar is.

5. Voeg de Parmezaanse kaas toe en roer goed om.

6. Breng op smaak met zout en peper.

7. Garneer met de verse peterselie en serveer direct.

Lassie risotto

Geef een reactie

Schuiven naar boven