Lamsstoofpot

Lamsstoofpot is een heerlijk, smaakvol gerecht dat je met gemak thuis kunt maken. Het is een eenvoudig gerecht dat bestaat uit lamsvlees, groenten en kruiden. Het is een gerecht dat je met gemak kunt aanpassen aan je eigen smaak. Hieronder volgt een recept voor lamsstoofpot.

Ingrediënten:

– 800 gram lamsvlees, in blokjes gesneden

– 2 uien, gesnipperd

– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 2 wortels, in plakjes gesneden
– 2 stengels selderij, in plakjes gesneden
– 2 tomaten, in blokjes gesneden
– 2 eetlepels tomatenpuree
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel kurkuma
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1/2 theelepel peper
– 1/2 theelepel gedroogde oregano
– 1/2 theelepel gedroogde tijm
– 1/2 theelepel gedroogde rozemarijn
– 1/2 theelepel gedroogde basilicum
– 1/2 theelepel gedroogde peterselie
– 1/2 theelepel gedroogde salie
– 1/2 theelepel gedroogde dragon
– 1/2 theelepel gedroogde majoraan
– 1/2 theelepel gedroogde koriander
– 1/2 theelepel gedroogde kruidnagel
– 1/2 theelepel gedroogde nootmuskaat
– 1/2 theelepel gedroogde chilipeper
– 1/2 theelepel gedroogde knoflook
– 1/2 theelepel gedroogde ui
– 1/2 theelepel gedroogde gember
– 1/2 theelepel gedroogde citroengras
– 1/2 theelepel gedroogde laurierblaadjes
– 1/2 theelepel gedroogde kaneel
– 1/2 theelepel gedroogde kardemom
– 1/2 theelepel gedroogde anijs
– 1/2 theelepel gedroogde foelie
– 1/2 theelepel gedroogde kruidnagel
– 1/2 theelepel gedroogde nootmuskaat
– 1/2 theelepel gedroogde chilipeper
– 1/2 theelepel gedroogde knoflook
– 1/2 theelepel gedroogde ui
– 1/2 theelepel gedroogde gember
– 1/2 theelepel gedroogde citroengras
– 1/2 theelepel gedroogde laurierblaadjes
– 1/2 theelepel gedroogde kaneel
– 1/2 theelepel gedroogde kardemom
– 1/2 theelepel gedroogde anijs
– 1/2 theelepel gedroogde foelie
– 1/2 theelepel gedroogde kruidnagel
– 1/2 theelepel gedroogde nootmuskaat
– 1/2 theelepel gedroogde chilipeper
– 1/2 theelepel gedroogde knoflook
– 1/2 theelepel gedroogde ui
– 1/2 theelepel gedroogde gember
– 1/2 theelepel gedroogde citroengras
– 1/2 theelepel gedroogde laurierblaadjes
– 1/2 theelepel gedroogde kaneel
– 1/2 theelepel gedroogde kard

Lamsstoofpot

Geef een reactie

Schuiven naar boven