Lamsnek jonnie boer

Lamsnek Jonnie Boer is een heerlijk, smaakvol gerecht dat je eenvoudig thuis kunt maken. Het is een traditioneel gerecht uit de Nederlandse keuken, dat al generaties lang wordt geserveerd. Het is een heerlijke combinatie van lamsvlees, uien, knoflook, wortelen, tomaten en kruiden. Het is een gerecht dat je met veel plezier kunt serveren aan je familie en vrienden. Hier volgt het recept voor Lamsnek Jonnie Boer.

Ingrediënten:

– 2 lamsnekken
– 2 uien, gesnipperd
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 wortelen, in plakjes
– 2 tomaten, in blokjes
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel komijn
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel tijm
– 1 theelepel oregano
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de lamsnekken in een ovenschaal en bestrooi ze met zout en peper.

3. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de uien en knoflook.

4. Voeg de wortelen, tomaten, komijn, paprikapoeder, tijm en oregano toe en bak alles nog een paar minuten.

5. Voeg het uienmengsel toe aan de ovenschaal met de lamsnekken en zet de schaal in de oven.

6. Bak de lamsnekken in ongeveer 45 minuten gaar.

7. Serveer de lamsnekken met wat aardappelpuree en groente naar keuze.

Eet smakelijk!

Lamsnek jonnie boer

Geef een reactie

Schuiven naar boven