Lamskoteletten marokkaans

Lamskoteletten marokkaans is een heerlijk gerecht dat de smaken van Marokko combineert met de sappigheid van lamsvlees. Het is een eenvoudig gerecht dat je in een handomdraai kunt bereiden. De kruidige smaak van de kruidenmengeling en de zoete smaak van de abrikozen zorgen voor een heerlijke combinatie. Dit recept is een geweldige manier om de smaken van Marokko in je keuken te brengen.

Ingrediënten:

– 4 lamskoteletten
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel komijn
– 1 theelepel koriander
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel zout
– 1/2 theelepel peper
– 1/4 kopje abrikozen, in stukjes
– 1/4 kopje olijven, in stukjes
– 1/4 kopje kappertjes

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Meng de komijn, koriander, paprikapoeder, knoflookpoeder, zout en peper in een kom.

3. Bedek de lamskoteletten met de kruidenmengeling.

4. Verwarm de olijfolie in een ovenschaal en leg de lamskoteletten erin.

5. Bak de lamskoteletten in de oven gedurende 15 minuten.

6. Voeg de abrikozen, olijven en kappertjes toe aan de ovenschaal en bak nog eens 10 minuten.

7. Serveer de lamskoteletten met de abrikozen, olijven en kappertjes.

Lamskoteletten marokkaans

Geef een reactie

Schuiven naar boven