Lamsfilet

Lamsfilet is een heerlijk stuk vlees dat je op veel verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept wordt de lamsfilet gebakken in een heerlijke combinatie van kruiden en knoflook. Het resultaat is een sappig stukje vlees met een heerlijke smaak.

Ingrediënten:

– 2 lamsfilets

– 2 teentjes knoflook, geperst

– 1 theelepel komijn

– 1 theelepel paprikapoeder

– 1 theelepel zout

– 1 theelepel peper

– 2 eetlepels olijfolie

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Meng de komijn, paprikapoeder, zout en peper in een kom.

3. Bestrijk de lamsfilets met de olijfolie en bestrooi ze met het kruidenmengsel.

4. Leg de lamsfilets in een ovenschaal en voeg de knoflook toe.

5. Bak de lamsfilets in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat ze gaar zijn.

6. Serveer de lamsfilets met een salade of groenten naar keuze.

Lamsfilet

Geef een reactie

Schuiven naar boven