Lamsbout langzaam garen

Lamsbout is een heerlijk stuk vlees dat heerlijk smaakt als het langzaam wordt gegaard. Het is een makkelijk gerecht om te maken en het resultaat is een sappig, smaakvol stuk vlees dat perfect is voor een speciale gelegenheid. In dit recept leer je hoe je lamsbout langzaam kunt garen, zodat je een heerlijk stuk vlees krijgt dat perfect is voor een feestelijke maaltijd.

Ingrediënten:

– 1 lamsbout
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 theelepel komijn
– 1 theelepel koriander
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1/2 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 150 graden Celsius.

2. Bestrijk de lamsbout met olijfolie en bestrooi met de kruiden.

3. Leg de lamsbout in een ovenschaal en voeg de knoflook toe.

4. Zet de schaal in de oven en laat de lamsbout garen gedurende 2 uur.

5. Haal de lamsbout uit de oven en laat het vlees 10 minuten rusten voordat je het serveert.

Eet smakelijk!

Lamsbout langzaam garen

Geef een reactie

Schuiven naar boven