Lamsbiefstuk

Lamsbiefstuk is een heerlijk stuk vlees dat je op verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept wordt de lamsbiefstuk gebakken in een heerlijke marinade van olijfolie, knoflook, oregano, citroensap en zout. De lamsbiefstuk wordt geserveerd met een frisse salade van tomaat, komkommer en feta.

Ingrediënten:

– 2 lamsbiefstukken
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 1 theelepel oregano
– 2 eetlepels citroensap
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de lamsbiefstukken in een ovenschaal.

3. Meng de olijfolie, knoflook, oregano, citroensap, zout en peper in een kom.

4. Giet de marinade over de lamsbiefstukken en zorg ervoor dat ze goed bedekt zijn.

5. Bak de lamsbiefstukken in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat ze gaar zijn.

6. Serveer de lamsbiefstukken met een frisse salade van tomaat, komkommer en feta.

Lamsbiefstuk

Geef een reactie

Schuiven naar boven